afacere-de-succes

Soluții marca Altimate pentru o afacere de succes

15.04.2015

Conform Gartner, soluţiile software pentru companii reprezintă sectorul cu potențialul cel mai ridicat de creștere în acest an la nivel mondial. Creșterea estimată de agenția de cercetare este de 5,5%.

Altimate, integrator IT și companie membră a UTI Grup, oferă acces și control asupra principalului instrument de dezvoltare a unei companii: informația de business. Înființată în anul 2014, compania combină entuziasmul unei echipe tinere și pasionată de dezvoltarea și implementarea de tehnologii și aplicații performante, cu un portofoliu complet de soluții.

Portofoliul ALTIMATE reunește soluții inteligente pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme si infrastructura hardware, consumabile, la platforme software pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Asset Management și Business Intelligence. Soluțiile oferite funcționează pe principiul complementarității și integrării, astfel încât rezultatul final livrat clientului să răspundă nevoilor specifice ale acestuia.