Despre noi

Despre noi

ALTIMATE este un integrator IT, companie membră a UTI Grup, care oferă acces și control asupra principalului instrument de dezvoltare a unei companii: informația de business. Cunoașterea detaliată a resurselor și gestionarea eficientă a proceselor de business din interiorul companiei asigură clienților o viziune completă și le deschide drumul către noi oportunități de business.

Portofoliul ALTIMATE reunește soluții inteligente pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme și infrastructură hardware, consumabile, la platforme software pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Asset Management și Business Intelligence.

Oferta ALTIMATE se bazează pe un portofoliu de soluții integrate pentru managementul informației și pe principiul complementarității și integrării celor mai bune soluții elaborate de dezvoltatori talentați și dedicați.

ALTIMATE a transformat conceptul de management al informației într-o idee de succes, oferind clienților săi toate beneficiile unui furnizor complet de soluții integrate.

La Altimate știm să adaptăm soluţiile specificului fiecărui client, pentru că ne implicăm încă de la început, alături de el, în identificarea nevoilor companiei sale.

Ne bazăm pe parteneriatele cu cei mai buni furnizori din industrie și pe experienţa echipei noastre pentru a oferi soluţii adaptate, care să crească rentabilitatea afacerii.

Utilizăm platforme și tehnologii avansate: Oracle OBIEE, Oracle ODI, Sharepoint, SQL Reporting Services, SQL Server Integration Services (SSIS), SQL Server Analysis Services (SSAS).

Experții noștri au o viziune completă asupra industriei și știu să valorifice potențialul informației pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărei companii.

Valori

Suntem o echipă de acțiune.
Analitici și implicați, punem accent pe rezultate și lăsăm proiectele și implementările noastre să vorbească de la sine.
Lucrăm în echipă.
Ştim că lucrurile bune se contruiesc împreună. De aceea, lucrăm cu clienţii noştri pentru a crea soluţii end-to-end care să le ofere informaţiile de care au nevoie.
Credem în puterea deciziilor prompte.
Suntem o echipă activă, care acţionează la timp, pentru că ştim că asta îi ajută pe clienţii noştri să fie cu un pas înaintea tuturor şi să poată testa noi ipoteze de business.
Oferim soluții personalizate în funcție de specificul fiecărui client.
Analiza aprofundată, realizată în urma proiectelor din România, ne oferă o perspectivă completă asupra specificului mediului de afaceri românesc și posibilitatea de a oferi soluțiile cele mai potrivite fiecărei industrii în parte.
Ne implicăm.
Rezultatul implicării comune sunt soluțiile personalizate pe profilul fiecărui client, care răspund specificului său și al industriei din care face parte. Colaborarea nu este singurul pas pe care îl facem împreună. Le suntem alături clienților noștri în toate etapele, cu servicii de implementare și suport post-implementare, pentru a ne asigura că traseul stabilit este respectat.

Parteneri

Ne bucurăm de susținerea celor mai importante companii din industrie pentru a oferi cele mai potrivite soluții software sau hardware.

Contact

S.C. Altimate SRL

Sediul social: Sos. Oltenitei nr. 107A, Corp C1, Etajul 6, camera 1624, sector 4, București, România

Nr. Registrul Comertului: J40/14079/2014
Cod de inregistrare fiscală: RO 33870323.

Telefon: 021.201.30.00 Fax: 021.316.75.84 Email: office@altimate.ro


captcha