Detecție la efracție

Sistemele de detecție la efracție sunt în principal concepute pentru a identifica posibilele incidente de securitate și pentru a furniza informații privind exploatarea și încercările de pătrundere într-un perimetru protejat.

Altimate investește permanent în dezvoltarea unor soluții proprii pentru a le putea oferi clienților săi cele mai bune echipamente de securitate și protecție. KGuard este un astfel de produs, care îmbină două funcții esențiale: detecția la efracție și controlul accesului. Această soluție și-a dovedit fiabilitatea și eficiența în cadrul unor sisteme complexe.

Compania noastră integrează o gamă extinsă de echipamente de detecție la efracție, care au și rolul de a facilita interoperabilitatea, de a furniza informații relevante în scopul luării deciziilor și de a coordona intervenția în caz de urgență.

  • Sisteme concepute pe baza unor echipamente de ultimă generație
  • Detecție a oricărei pătrunderi sau încercări de pătrundere a unei persoane neautorizate într-un perimetru sigur și declanșarea imediată a unui răspuns
  • Protecție în adâncime
  • Soluții customizate
  • Control al accesului

Instalarea unei soluții de control al accesului este de importanță majoră pentru orice client care își dorește să protejeze bunurile.

KGuard este un produs customizabil, care asigură detecția la efracție și controlul accesului în cadrul aceluiași perimetru. Este instalat cu succes în clădiri de birouri, bănci, depozite, cazinouri, școli, hoteluri etc. Poate fi configurat conform nevoilor și cerințelor clientului, local, prin intermediul unei tastaturi LCD sau la distanță, prin intermediul software-ului Key Security Manager.

  • Detecție a oricărei încercări neautorizate de a pătrunde într-un perimetru
  • Rapoarte privind pontajul angajaților
  • Control și monitorizare a mișcărilor personalului și vehiculelor înăuntrul unui perimetru
  • Control de securitate pentru bagaje, colete și obiecte interzise: arme, explozibili, droguri și materiale radioactive

Sistemul de control al accesului asigură un management eficient al intrărilor și ieșirilor persoanelor și vehiculelor dintr-o incintă, 24/7, acționând automat deblocarea căilor de acces în caz de urgență. Caracteristicile KGuard permit extinderea facilă a sistemului de securitate și adăugarea de noi zone în lista celor protejate.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus