Servicii profesionaleProfitabilitate maximă a produselor și serviciilor

Abordarea Altimate

Forța de muncă este cea mai importantă și, totodată, cea mai costisitoare resursă în cadrul companiilor din zona serviciilor profesionale. Din aceste motive, necesită un management riguros, care să asigure o vizibilitate exactă asupra proiectelor, dar și asupra costurilor pe care le implică.

Soluțiile Altimate pentru industria de servicii profesionale asigură vizibilitate în timp real asupra desfășurării activităților, asupra costurilor implicate, dar și o gestionare eficientă a angajaților, a contractelor și a clienților.

Soluțiile Altimate susțin procesul de optimizare a activității zilnice, ajutându-vă să vă creați un model personalizat pentru gestionarea resurselor și clienților. Plecând de la fluxurile interne de lucru și terminând cu relația cu clienții, echipa noastră de consultanți vă va sprijini în identificarea, crearea și implementarea unei soluții personalizate afacerii dumneavoastră. În plus, vă suntem alături cu un portofoliu complet de soluții de la sisteme și infrastructură hardware și consumabile la platforme software.

Soluţii

Beneficii

Vizibilitate din punct de vedere operațional asupra consumului real de resurse și alocarea optimă a resurselor
Creșterea calității serviciilor livrate către clienți prin încadrarea în parametrii calitativi stabiliți (timp, buget, resurse etc.)
Control asupra costurilor și maximizarea veniturilor
Acces ușor la informații esențiale de business
Suport pentru luarea deciziilor corecte