UtilităţiControl total asupra fluxului de informaţii

Abordarea Altimate

Industria de utilităţi presupune milioane de clienți distribuiți la nivel național, iar informaţia exactă și ușor accesibilă este esenţială. Fiecare moment înseamnă culegerea, transmiterea și procesarea unor cantităţi record de date, din surse multiple și în formate variate.

Aceste informații sunt critice pentru deciziile manageriale care au impact direct asupra societății, de la utilizatorii casnici, până la influențe asupra balanței de plăți a mii de companii.

Ştim că rezultatele bune depind de puterea de a controla informația. De aceea, am creat pentru industria de utilități un portofoliu de soluții care asigură acces în timp real la informația din teren și garantează obținerea de date exacte și complete. În plus, venim în întâmpinarea nevoilor companiilor de utilități cu sisteme informatice adaptate tendințelor industriei și schimbărilor legislative în vigoare.

Soluţiile pe care le oferim sunt rezultatul analizei amănunţite și a înţelegerii până la cele mai mici amănunte a business-ului clientului.

Soluţii

Beneficii

Automatizarea proceselor prin introducerea componentei de mobilitate
Creșterea gradului de acurateţe a informaţiei pe baza căreia se facturează
Scăderea costurilor prin optimizarea proceselor și a forţei de muncă