Soluții integrate de securitate

Altimate implementează proiecte complexe de securitate folosind produse, aplicații și tehnologii marcă proprie, dezvoltate de specialiștii noștri, care sunt integrate în sisteme alături de echipamente fabricate de cei mai renumiți producători din lume. Garantăm fiabilitatea și buna funcționare a echipamentelor instalate și le oferim clienților noștri servicii eficiente, pentru a-i ajuta să-și instruiască personalul și pentru a-și reduce costurile.

O preocupare constantă în domeniul protecției civile este asigurarea protecției copiilor în instituțiile de învățământ. Furnizăm soluții de ultimă generație pentru protecția perimetrală, în scopul descurajării accesului neautorizat și neutralizării amenințărilor care ar putea afecta copiii cât timp se află la școală: acte de violență, furturi, consumul de droguri și alcool.


Sistemele de supraveghere video instalate de compania noastră au rolul de a securiza proprietățile și bunurile unităților școlare și de a crește nivelul de încredere al părinților în managementul școlilor întrucât activitatea copiilor este monitorizată, iar absenteismul este diminuat în rândul adolescenților.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus