Despre companie

Altimate este o companie românească de înaltă tehnologie care integrează, dezvoltă și implementează soluții și produse de ultimă generație destinate securității fizice, informatice și a comunicațiilor, precum și soluții inteligente de management al traficului. 

Portofoliul nostru include concepte inovatoare, perfect adaptate nevoilor clienților noștri privind securitatea, comunicarea și mobilitatea și care le permit acestora să se concentra pe propria dezvoltare.

Echipa noastră de specialiști are expertiza necesară pentru a aborda proiecte din industrii diverse și pentru a identifica și neutraliza riscurile cu care se confruntă fiecare client, fie că vorbim de protecția fizică, a datelor sau de fluidizarea traficului și reducerea fraudei în mijloacele de transport în comun. Le asigurăm clienților noștri consultanță, proiectăm soluții customizate, ne respectăm angajamentele și graficul de implementare și îi ajutăm să-și atingă obiectivele. 

Alături de echipamente realizate de producători de renume mondial, conceptele noastre includ și echipamente dezvoltate intern, de echipa proprie de cercetare, care sunt aliniate nevoilor și tendințelor din piață.

Misiune

Ne propunem să contribuim activ la creșterea nivelului de securitate și la modernizarea infrastructurilor critice din România și să devenim un partener de încredere al autorităților centrale și locale în demersurile acestora de a implementa proiecte viabile, menite să îmbunătățească viața cetățenilor.

Viziune

Pentru a răspunde nevoilor de modernizare a infrastructurilor și de eficientizare a activității organizațiilor guvernamentale, locale și private, noi, echipa Altimate, ne ghidăm activităţile de fiecare zi în această direcţie. Realizăm proiecte complexe, ambițioase și care transformă în bine modul de lucru al organizațiilor și comunităților, punând la dispoziția clienților noștri soluții inovatoare.

Valori

Inovație

Activăm în domenii în care inovația este cheia succesului. Integrăm și dezvoltăm soluții de ultimă generație și ne preocupăm constant să asigurăm resursele necesare pentru a păstra acest avantaj competitiv care ne diferențiază în piață.

Excelență

Dincolo de expertiza de top care caracterizează echipa Altimate, dobândită prin studii, participarea la proiecte diverse și complexe și prin asigurarea unui training continuu, pe angajații noștri îi recomandă dorința de a oferi clienților cea mai bună soluție tehnică la problemele identificate. Proiectăm și personalizăm soluțiile ținând cont de cele mai mici particularități ale activității clientului și de nevoile propriilor lor clienți sau publicuri țintă. 

Integritate

Dezvoltăm proiecte respectând cele mai înalte standarde de integritate. Suntem onești, oferim soluții corecte, care răspund cât mai bine nevoilor clienților noștri, ne respectăm angajamentele și ne atingem obiectivele.

Etică

Altimate își desfășoară activitatea conform standardelor de etică care guvernează mediul de business. Angajații noștri au aderat la valorile companiei și le pun în practică prin tot ceea ce întreprind în numele societății și sunt permanent dedicați păstrării reputației impecabile a Altimate.

Suntem un partener de încredere, cu o expertiză vastă și ne propunem să le oferim clienților noștri cele mai bune soluții la problemele cu care se confruntă. 

Conformitate

În cadrul Altimate, corupția și acțiunile ilegale nu sunt admise. Toți angajații sunt instruiți în acest sens și au responsabilitatea de a respecta legile naționale și internaționale pentru a evita acte de dare/luare de mită. 

Am elaborat proceduri specifice, prin care urmărim prevenirea corupției și creșterea nivelului de transparență asupra modului în care compania noastră activează pe piețele de profil.

Altimate nu tolerează practicile corupte, toți angajații noștri având responsabilitatea de a respecta legile naționale și internaționale pentru a evita actele de corupție.

Depunem eforturi constante în sensul creșterii gradului de transparență și respingem orice demersuri care pot genera competie incorectă sau care pot afecta reputația companiei și calitatea serviciilor noastre. 

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus