LS Retail

Această soluție complet integrată oferă amploarea și profunzimea funcționalităților necesare micilor și marilor retaileri, fără a mai fi necesară construirea, gestionarea și menținerea altor aplicații și interfețe inconsistente.

LS Retail este construit peste Microsoft Dynamics NAV, permițând ca aceeași aplicație să fie utilizată în mod integrat atât la POS-uri, cât și de către utilizatorii de tip back-office sau aflați la sediul central. Acest lucru face posibilă urmărirea fiecărei tranzacții în parte începând de la POS până la sediul central, ceea ce aduce un plus de valoare afacerii dumnevoastră.

Utilizatorii pot avea acces la alte module ale Microsoft Dynamics NAV, precum financiar, vânzări și marketing, depozit și servicii. Datorită integrării dintre LS Retail și Microsoft Dynamics NAV, utilizatorii se pot familiariza doar cu una dintre interfețe, principiul lor de funcționare având aceeași logică la orice nivel.

Module

  • LS POS – o aplicație rapidă, de încredere și puternică, cu interfață grafică ușor de utilizat, ce poate lucra online și offline.
    LS POS poate fi accesat atât prin intermediul unei tastaturi, cât și prin ecranul tactil, oferind caracteristici ce fac o vânzare să se efectueze rapid, să fie ușor de gestionat și de procesat. Sistemul integrează elemente puternice de control pentru contabilitate și inventar.
  • Store Controller – un sistem facil destinat magazinelor cu un singur sediu, precum și magazinelor cu sedii multiple. Store Controller oferă suport în desfăşurarea operaţiunilor zilnice: achiziții, recepția bunurilor, inventar, gestionarea stocurilor, raportări, dar și managementul personalului, al drepturilor de acces, al profilelor utilizatorului, etc.
  • LS Retail ERP Connector este folosit pentru conectarea LS Retail cu orice alt sistem ERP terț, cum ar fi Oracle, SAP, GP, etc

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus