Sisteme meteorologice

Altimate oferă tehnologii și soluții de informare pentru mentenanța drumurilor în condiții meteorologice dificile: tehnologii hardware pentru colectarea de informații meteorologice și sisteme avansate de luare a deciziilor și evaluare a costurilor. Soluțiile implementate se integrează într-un mod unic pentru a răspunde tuturor nevoilor de informare cu privire la mentenanța drumurilor în sezonul de iarnă.

Stațiile meteorologice stradale emit avertismente în timp real cu privire la situațiile riscante de pe drumurile publice: îngheț, polei, ceață, vânt puternic, porțiuni ale carosabilului umede sau acoperite cu zăpadă. Pe baza măsurătorilor realizate de senzorul instalat în carosabil și de senzorii atmosferici, în urma unui proces de analiză avansată, se transmit avertismente înainte de a surveni situații cu grad ridicat de risc.

Sistemul de informații meteo rutiere este o soluție software unică de prezentare a datelor meteo importante pentru transportul rutier, cu accent pe situația curentă și pe previziunii viitoare.

Caracteristici

  • Seturi diferite de senzori pentru diverse cerințe: temperatura aerului, umiditatea relativă, viteza și direcția vântului, starea carosabilului și temperatura la nivelul solului (detectarea poleiului), precipitații, vizibilitate
  • Camere pentru monitorizarea stării drumului
  • Sisteme de comunicații

Beneficii

  • Platformă deschisă de stocare a datelor
  • Fiabilitate dovedită chiar și în condiții meteo nefavorabile
  • Adaptabilitate și posibilitate de extindere a sistemului

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus