Managementul traficului urban

Soluțiile care protejează mediul și sunt eficiente din perspectiva costurilor pot fi răspunsul la provocarea cu care se confruntă orice aglomerare urbană: de a avea un trafic fluid.

Există două soluții pentru rezolvarea acestei nevoi:

  • Modificări de infrastructură – foarte costisitoare și producătoare de blocaje de trafic severe înainte de a aduce rezultate pozitive
  • Implementarea unui sistem integrat de management al traficului și al transportului public

Altimate ține cont de aceste aspecte atunci când dezvoltă și implementează soluții integrate care oferă siguranță și eficiență și protejează mediul înconjurător. Soluțiile noastre răspund nevoilor municipalităților și sunt adaptabile pentru orașe, indiferent de mărime, prin conceperea și implementarea unui sistem integrat de management al traficului. Acesta constă în mai multe subsisteme independente, interconectate la nivel funcțional printr-o rețea de comunicații metropolitană. Cu toate că subsistemele sunt independente, acestea sunt integrate și interfațate la nivel central, într-un Centru de Control, permițând gestionarea integrată a întregului sistem de management al traficului.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus