Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM este o soluție customizabilă care gestionează relația cu clienții actuali și viitori, oferindu-vă o viziune completă asupra interacțiunii cu aceștia. Soluția vizează trei arii operaționale extrem de importante pentru succesul unei companii: vânzări, marketing și service.

Microsoft Dynamics CRM oferă profesioniștilor din vânzări toate instrumentele necesare pentru a crea și menține o imagine clară asupra clienților, de la primul contact până la efectuarea tranzacțiilor și serviciilor post vânzare. Având module pentru vânzări, marketing și customer service, Microsoft Dynamics CRM reprezintă o soluție rapidă, flexibilă și convenabilă, care permite obținerea unor progrese consecvente, măsurabile, în toate procesele de business, menținerea unor relații strânse cu clienții și ajută compania să atingă un nivel ridicat de profitabilitate.

Microsoft Dynamics CRM este o aplicație software concepută astfel încât toți utilizatorii să poata beneficia de caracteristicile sale, cu o perioada de instruire minimă. Instalarea rapidă, gestionarea simplă, integrarea perfectă cu celelalte sisteme din companie și nivelurile ridicate de fiabilitate, scalabilitate și securitate vor ajuta compania dumneavoastră să își crească productivitatea și eficiența investițiilor, să reducă costurile.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus