Meter management

Cu algoritmi de verificare a corectitudinii datelor din teren, soluția Meter Reading Management oferă o acuratețe a datelor de 99,99% și certitudinea că indecșii culeși din teren se vor trasforma în facturi corecte, îmbunătățind astfel, pe termen lung, relația cu clienții. În plus, automatizarea citirii contoarelor din teren prin intermediul terminalelor mobile, reduce la jumatate timpul necesar acestei activități, optimizând costurile, activitatea resurselor umane și materiale implicate.

O soluție dezvoltată pentru companiile de utilități din România

Citirea neautomatizată a contoarelor lasă de multe ori loc erorilor: de la identificarea incorectă a locului de consum și culegerea indecșilor, până la centralizarea acestora și introducerea lor în sistemul de facturare. În plus, prelucrarea și transmiterea manuală a datelor către sistemul de facturare întârzie acest proces și, la final, nu există siguranța că datele sunt corecte sau ca au fost preluate exact de la locul de consum.

Expertiza acumulată în tehnologiile AutoID pentru a elimina erorile umane din procesul de citire a contoarelor ne permite să vă oferim o soluție integrată (echipamente hardware, soluții software și servicii de implementare, suport, asistență tehnică și post-implementare).

Meter Reading Management Solution este o soluție care se integrează perfect la nivel de baze de date cu toate sistemele ERP și de facturare (billing) specifice industriei (de exemplu: SAP IS-U, Open Solutiona, Microsoft AX), cu sistemele alternative de transmitere a indecșilor (robot telefonic, call-center, site web), cu sisteme de management al clienților, dar și cu soluții de Workforce Management și Field Services.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus