Parcările Aeroportului Otopeni vor fi modernizate și securizate de Altimate în cadrul unui proiect de 2,86 milioane euro.

În data de 5 mai 2021 Altimate a demarat lucrările de modernizare și securizare a parcărilor care deservesc Aeroportul Internațional Henri Coandă București, cea mai mare aerogară din țara noastră. Compania noastră a câștigat proiectul licitat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) după depunerea unei oferte de 2.862.433 euro fără TVA.

Specialiștii noștri vor înlocui echipamentele, sistemele și instalațiile existente în cele cinci parcări publice, în cea pentru autocare, în parcările auto destinate entităţilor care activează în perimetrul aeroportuar și în punctul de acces din zona tehnică a AIHCB.

Soluțiile se bazează pe cele mai noi tehnologii în domeniu, iar intrările/ieșirile vor fi prevăzute cu echipamente care utilizează tichete cu coduri de bare. Barierele, dispozitivele de plată și acces în parcări, precum și camerele video vor fi înlocuite cu echipamente de ultimă generație, iar pentru securizarea spațiilor de parcare va fi instalat un sistem de recunoaştere a numărului de înmatriculare a autovehiculelor (LPR – Licence Plate Recognition). De asemenea, compania noastră va dezvolta un Dispecerat Operațional (Data Center) care integrează toate informaţiile provenite de la sistemele video instalate în parcări.

Obiectivele acestui proiect complex sunt următoarele:

  • Acces securizat în parcările AIHCB
  • Integrarea de tehnologii moderne în domeniul sistemelor de management al parcării și punerea la dispoziția utilizatorilor a unei soluții complexe și fiabile, care să îndeplinească cerințele Companiei Naționale Aeroporturi București și ale călătorilor/însoțitorilor acestora
  • Siguranță și rapiditate la intrarea/ieșirea din parcări prin implementarea unui sistem cu coduri de bare și carduri RFID
  • Ghidarea utilizatorilor către locurile libere din parcare prin implementarea unui sistem modern de direcționare

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus