Supraveghere video

Monitorizarea video este un instrument esențial pentru a asigura protecția non-stop a proprietăților, jucând un rol esențial în prevenirea riscurilor în domeniul infrastructurilor critice.

  • Camere video de înaltă tehnologie, fabricate de cei mai renumiți producători din lume
  • Utilizare pentru o gamă largă de nevoi: securitate perimetrală sau de interior, verificare în cazul alarmelor provenite de la sistemele de detecție la efracție, analiză video inteligentă
  • Echipamente de înaltă rezoluție, care reprezintă cel mai bun suport în luarea rapidă a deciziilor întrucât permite colectarea, combinarea și analiza informațiilor video provenite de la mai multe surse

Sistemele de supraveghere video instalate de Altimate acoperă toate zonele importante indicate de clienți și monitorizează acțiunile neobișnuite, în scopul intervenției în cunoștință de cauză a forțelor de securitate.

Soluțiile noastre pot fi adaptate unor medii ostile, incluzând camere video de înaltă rezoluție, poziționate în incinte închise (pentru zone cu potențial exploziv utilizăm incinte rezistente la explozii) și care au capacitatea de zoom și de înregistrare video pe timp de zi și de noapte.

De asemenea, instalăm camere video care sunt alimentate de panouri solare sau care pot fi instalate fără a fi necesară o infrastructură locală. În acest caz, imaginile și alarmele de la acestea sunt centralizate într-un dispecerat. Sistemul de supraveghere video poate fi conectat cu alte sisteme: control al accesului, detecție la foc și detecție la efracție.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus