Altimate a instalat sisteme moderne de semaforizare și supraveghere video în Beclean

Compania noastră a finalizat proiectul “Execuție lucrări pentru obiectivul de investiţii „Drumul Gării din Beclean, Îmbunătățirea mobilității urbane în orașul Beclean, județul Bistrita Năsăud – Reglementarea circulației prin semaforizare”, în cadrul căruia au fost instalate soluții de semaforizare și sisteme de supraveghere video urbană moderne.

Beclean este străbătut de DN 17 D, iar în 2021 Băile Figa – orașul Beclean a devenit oficial stațiune turistică. Acești doi factori au aglomerat foarte mult localitatea. În acest context, specialiștii noștri au instalat primele semafoare din oraș, fluidizând intersecțiile care facilitează accesul turiștilor spre zona balneoclimaterică Figa, dar și al șoferilor care circulă în această regiune.

Sistemele de supraveghere video realizează numărarea mașinilor, soluția fiind integrată cu semaforizarea și asigurând automat timp mai mare de verde pe sensurile de mers intens circulate. Astfel, are loc decongestionarea traficului.  

Pentru circulația în siguranță a pietonilor, au fost montate și puse în funcțiune echipamente de solicitare a culorii verde la semafor.

Soluțiile implementate de Altimate au fost finanțate din fonduri europene, în cadrul proiectelor de mobilitate urbană durabilă.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus