Altimate - Smart Communities

ALTIMATE – Partener Smart Communities 2022

Compania ALTIMATE a fost PARTENER al evenimentului SMART COMMUNITIES, organizat de Concord Communication în perioada 9-10 iunie 2022. Conferința a continuat dezbaterile Smart City organizate în anii anteriori și a pus un accent deosebit pe PNRR-ul european, precum și pe alte programe de finanțare. Participanții au analizat cât de pregătite sunt autoritățile locale, consultanții și furnizorii de soluții moderne pentru dezvoltarea proiectelor cu finanțare europeană.

Speakerii prezenți la eveniment au adus în discuție idei și soluții pentru implementarea cu succes a proiectelor menite să modernizeze și să dezvolte orașe și comunități, răspunzând nevoilor cetățenilor și contribuind la bunăstarea generală. 

Altimate, companie aflată în topul furnizorilor de soluții de transport inteligent și securitate urbană, dezvoltă și implementează soluții de ultimă generație, care oferă siguranță și eficiență și protejează mediul înconjurător. Soluțiile noastre răspund nevoilor municipalităților și sunt adaptabile pentru orice oraș, indiferent de mărime. Proiectăm și instalăm sisteme integrate de management al traficului, sisteme de e-ticketing, soluții de prioritizare a transportului public, sisteme de informare a călătorilor.  

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus